Agenda

Check out what C3 2019 was all about: two jam-packed days of digital marketing insight-filled sessions. Learn what you can expect in 2020 by checking out our 2019 agenda. Interested in speaking? Apply here.

8:00 - 10:00 AM

All-Star Certification

60 mins (8-9AM) - for Conductor Customers, optional

MVP Certification

60 mins (9-10AM) - for Conductor Customers, optional

Legend Certification

2 hours (8-10AM) - for Conductor Customers, optional

Breakfast & Registration

10:00 - 11:00 AM

KEYNOTE: Find What Matters

60 mins
  • Seth Besmertnik, Conductor
keynote leadership

11:05 - 11:25 AM

KEYNOTE: How to Build Workplace Connections for Success and Happiness

20 mins
  • Lakshmi Rengarajan, WeWork
keynote leadership

11:25 - 11:55 AM

Coffee & Networking Break

11:55 - 12:30 PM

Stories From the Customer-First Revolution

35 mins
  • John Bell, Travelers
leadership

30 SEO Tips & Tricks

35 mins
  • Pat Reinhart, Conductor |
  • Stephan Bajaio, Conductor
seo

Quantum Content Theory and the Odd Numbers of Early-Stage ROI

35 mins
  • Ali Harris, Bitdefender
content

LUNCH & NETWORKING 12:30 - 1:40 PM

Lunch & Learn: Link Building Secrets SEOs Won't Share: How To Build A Link Profile That Ranks

40 mins - 12:50PM Start
  • Kevin Rowe, PureLinq
seo

Lunch & Learn: Mindfulness in a Changing World

40 mins - 12:50PM Start
  • Jodi Baretz

Innovation Lab, Recharge Lounge, and Partner Ecosystem Open

1:40 - 2:15 PM

The Human Side of ROI: CX on a Global Scale

35 mins
  • Murilo de Favari, Omega Engineering
content leadership

Advanced SEO Automation

35 mins
  • Garth O'Brien, GoDaddy
leadership

How to Supercharge Traffic with Evergreen Content

35 mins
  • John Shehata, Condé Nast
content seo

2:20 - 2:55 PM

Be the Butterfly: How to Transform Your Customer Experience

35 mins
  • Waseem Kawaf, Stanley Black & Decker
leadership seo

The Circle of Trust: How Making SEO Accessible To Non-Specialists Makes Everyone More Effective

35 mins
  • Claudia Higgins, Argos |
  • Simon Dale, Organic
seo

Scale Up Your SEO Without Losing Your Brand Voice

35 mins
  • Amanda Garcia, Slack |
  • Lima Al Azzeh, Slack
content

2:55 - 3:25 PM

Coffee & Networking Break

3:25 - 4:05 PM

Panel: The Multimillion Customer Experience

40 mins
  • Rich Fulop, Brooklinen |
  • Sachin Puri, StubHub |
  • Catherine McManus |
  • Leigh Benowitz, Henry Schein |
  • Stephan Bajaio, Conductor
keynote leadership panel

4:10 - 4:30 PM

The 2019 Searchie Awards

20 mins

4:30 - 5:00

From the NFL to NASA: The Legendary Leland Melvin

30 mins
  • Leland Melvin
keynote

5:30 - LATE

Time to Party: C3 2019 Bash

we'll see how it goes...

9:00 - 10:00 AM

Breakfast & Registration

10:00 - 10:40 AM

Content Overload. How Do You Break Through the Clutter?

40 mins
content keynote leadership

10:45 - 11:25 AM

Fireside Chat with Julie Rice, Partner, WeWork & Co-Founder, SoulCycle

40 mins
  • Julie Rice
keynote leadership

11:25 - 11:55 PM

Coffee & Networking Break

11:55 - 12:30 PM

Global, Local, Mobile

35 mins
  • Miranda Gahrmann, Randstad
seo

Lessons to Lead Your Content Team Through a Digital Transformation

35 mins
  • Allyson Collins, NYU Langone Health |
  • Matt Crowley, MoreVisibility
content

A Sound Advantage: How Voice Search Works (and Works for You)

35 mins
  • Upasna Gautam, Ziff Davis
seo

LUNCH & NETWORKING 12:30 - 1:40 PM

Lunch & Networking

1 hour 10 mins
break

Lunch & Learn: BINGO! How to Build a Winning SEO Program

40 mins - 1:00PM start
  • Kerry Curran, Catalyst
seo

1:40 - 2:15 PM

What’s Next, Now: The Modern Media Mix

35 mins
  • Collin Colburn, Forrester
leadership seo

NLP and Search Intent: What Happens in Vagueness Stays in Vagueness

35 mins
  • Dawn Anderson, Move It Marketing
seo

Trick Shots vs. Epic Fails: Building a Team Culture Around SEO

35 mins
  • Matt Bailey, Johns Hopkins Medicine |
  • Aaron Watkins, Johns Hopkins Medicine
leadership seo

2:20 - 3:00 PM

Masters of ROI

40 mins
  • Crispin Sheridan, SAP |
  • Patrick Campolo, Ancestry |
  • Miranda Gahrmann, Randstad
leadership panel

SKUs and Brews: Retail/Ecommerce SEO Gets Real

40 mins
  • Avinash Conda, Williams-Sonoma |
  • Pat Reinhart, Conductor |
  • Kristen King, Shoe Carnival |
  • Claudia Higgins, Argos
panel seo

Make SEO Everybody’s Business

40 mins
  • Rachael Fishman, Salesforce |
  • Valarie Bastek, Wyndham |
  • Vanessa Boutwell, Logitech |
  • Robert Ramirez, Ticketmaster
panel seo

3:00 - 3:20 PM

Coffee & Networking Break

3:20 - 3:55 PM

The Race for Brand Survival

35 mins
  • Duane Forrester, Yext
leadership

SEO + Paid: Better Together

35 mins
  • Jon Chang, IBM
seo

R-E-S–P-E-C-T: How to Win Buy-In and Support for SEO in an Enterprise

35 mins
  • Ryan Hipp, Amway
content

4:00 - 4:40 PM

Influence, Not Influencers

40 mins
  • Rand Fishkin, SparkToro
keynote leadership

Stay connected with everything C3.....leave us your email and we'll keep you posted on key additions.

loading